ForCamping s.r.o.

Сравнение

10 Сравняване

Потребителска секция

Влез

Количка

Вашата кошница е празна. Нуждаете се от помощ при избора? Разгледайте нашите съвети или ни пишете.

Безплатна доставка

145,00 лв.

Знаете ли, че предлагаме безплатна доставка при поръчка над 145,00 лв.?

Trek’n Eat Креолска джамбалая със зеленчуци

Дехидратирана храна

Креолската джамбалая със зеленчуци е идеален избор за вегетарианци. Основната съставка е дългозърнест ориз, който се овкусява с подбрани зеленчуци и луизиански подправки.

Наличност

Налични
Кога ще получа стоките?

19,99 лв.

  • Безплатна доставка При поръчка над 145 лв.
  • Премиум марки Несравнимо качество и вечен стил
  • Достъпни цени Уникални оферти и ексклузивни отстъпки

Снимка

Информация за продукта

Креолската джамбалая със зеленчуци е идеален избор за вегетарианци. Основната съставка е дългозърнест ориз, който се овкусява с подбрани зеленчуци и луизиански подправки. Можете да приготвите храната в самостоятелен контейнер и да я консумирате директно от него.

Храната е дехидратирана чрез сушене чрез замразяване (или замразяване). Този процес отстранява водата от храната, без да нарушава формата ѝ, и запазва полезните витамини и минерали. По този начин храната е много по-лека, но запазва първоначалната си хранителна стойност и вкус.

Приготвянето е много просто и няма да изцапате никакви съдове (освен лъжицата). Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, която прави опаковките не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислорода (който ускорява развалянето на храната), но и изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне и заоблени ъгли за удобство при пренасяне. Опаковката може да се рециклира с полиетилен. Марката Trek'n Eat се отказва от използването на палмово масло и соя, чието отглеждане натоварва прекомерно околната среда.

Основните предимства:

  • без добавени вещества за подобряване на вкуса
  • сублимационно сушене
  • пълноценно хранене
  • разработени от диетолози и готвачи
  • фино подправяне на храната - може да се подправя
  • ниско тегло
  • рециклируеми опаковки
  • дълъг срок на съхранение (до 5 години)
  • потребление от опаковката

Метод на приготвяне:

  • Скъсайте капачката на торбичката
  • Сгънете торбичката на външната гънка, за да можете да видите докъде трябва да налеете водата вътре.
  • Залейте храната в оригиналната торбичка с 450 ml гореща вода и разбъркайте добре.
  • Затворете гърлото на торбичката (система ZipLoc), за да предотвратите излизането на аромата от храната, и изчакайте необходимото време, преди да ядете.
  • Отворете гърлото на чантата и започнете да консумирате удобно направо от чантата.
  • След като се нахраните, сплескайте торбичката и затворете гърлото (за да предотвратите изпускането на остатъци от храна), приберете торбичката обратно в раницата си и я изхвърлете в пластмасовите отпадъци, когато се върнете в цивилизован район.

Хранителни стойности:

Хранителни стойности за 100 g суха смес
Калории 318 kcal
Мазнини 2,6 g
от които наситени 1,0 g
Въглехидрати 65,9 g
от които захари 14,8 g
Влакна 4,1 g
Протеин 9,0 g
Сол 6,2 g

Съставки:

дългозърнест ориз, микс от подправки (съдържа целина), смесени зеленчуци в променливо съотношение 22,4 % (домати, целина, моркови, лук, грах, праз, царевица), къри сос (съдържа соя, горчица, глутен, мляко), куркума, лют червен пипер.

Алергени:

глутен, мляко, целина, горчица, соя

Параметри
Производител
Trek’n Eat
Видове месо
Без месо
Метод на обработка
Дехидратирано
Вегетарианско
Да
Без глутен
Не
Гаранционен срок
2 години
Бар код
4015753411030
За марката

Trek'N Eat е германска компания, която за приготвянето на всяко отделно съдържание на торбичката TREK'N EAT използва поредица от трудоемки стъпки , като се започне със сложния дизайн на храната, за да се отговори не само на енергийния и хранителния състав, но и на вкуса и консистенцията.

Производството на самата храна не е никак маловажно - храната на TREK'N EAT е лиофилизирана, за да се запази възможно най-много от хранителната стойност на пресните храни. Процесът на сублимационно сушене е инструментално и енергийно интензивен етап, при който пресните съставки първо се замразяват и след това внимателно се отделят от храната при ниски температури и ниско налягане, без да се варят (което унищожава много от важните вещества в храната).
Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, което прави опаковките Trek'n Eat не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислород (който ускорява развалянето на храната), но и по-важно - изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне, заоблени ъгли за удобство при пренасяне на багаж и т.н. Опаковката може да се рециклира.

 

Повече за производителя

Други алтернативи