Как да се държим отговорно към природата
Съвети
Припомнете си 10-те принципа, които всеки природолюбител трябва да знае и уважава. Катя Балцарова ги написа за вас в днешната статия.
🖤 BLACK FRIDAY щурост! Най-доброто за излети сред природата!
🌡️ ФУНКЦИОНАЛНО БЕЛЬО – най-широката гама, изгодни цени 👕
💚 КОД: ZUWA10 -10 % на всички продукти Zulu и Warg 🐺
Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.
Мароканският кус-кус със зеленчуци е новост не само за вегетарианците. Кускусът е характерен за северноафриканската кухня и в това ястие е подправен с комбинация от деликатни зеленчуци.
Trek'N Eat е германска компания, която за приготвянето на всяко отделно съдържание на торбичката TREK'N EAT използва поредица от трудоемки стъпки , като се започне със сложния дизайн на храната, за да се отговори не само на енергийния и хранителния състав, но и на вкуса и консистенцията.
Производството на самата храна не е никак маловажно - храната на TREK'N EAT е лиофилизирана, за да се запази възможно най-много от хранителната стойност на пресните храни. Процесът на сублимационно сушене е инструментално и енергийно интензивен етап, при който пресните съставки първо се замразяват и след това внимателно се отделят от храната при ниски температури и ниско налягане, без да се варят (което унищожава много от важните вещества в храната).
Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, което прави опаковките Trek'n Eat не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислород (който ускорява развалянето на храната), но и по-важно - изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне, заоблени ъгли за удобство при пренасяне на багаж и т.н. Опаковката може да се рециклира.
Мароканският кус-кус със зеленчуци е новост за вегетарианците. Кускусът е типичен за северноафриканската кухня, а в това ястие той е подправен с комбинация от деликатни зеленчуци, които придават на цялото ястие вкус на свежест. Можете да приготвите храната в самостоятелен контейнер и да я консумирате директно от него. Храната е подходяща и за деца.
Храната е дехидратирана чрез сушене чрез замразяване (или замразяване). Този процес отстранява водата от храната, без да нарушава формата ѝ, и запазва полезните витамини и минерали. По този начин храната е много по-лека, но запазва първоначалната си хранителна стойност и вкус.
Приготвянето е много просто и няма да изцапате никакви съдове (освен лъжицата). Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, която прави опаковките не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислорода (който ускорява развалянето на храната), но и изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне и заоблени ъгли за удобство при пренасяне. Опаковката може да се рециклира с полиетилен. Марката Trek'n Eat се отказва от използването на палмово масло и соя, чието отглеждане натоварва прекомерно околната среда.
Хранителни стойности | за 100 g суха смес |
Калории | 558 kcal |
Мазнини | 7,8 g |
от които наситени | 0,6 g |
Въглехидрати | 53,5 g |
от които захари | 7,2 g |
Влакна | 2,8 g |
Протеин | 11,8 g |
Сол | 4,3 g |
кускус 58 % ( пълнозърнест грис), слънчогледово олио (съдържа мляко, Е551), смесени зеленчуци в различни тегловни пропорции 16,5 % (грах, моркови, чушки, целина, лук, домати), смес от подправки (съдържа целина), малтодекстрин, гъби, модифицирано нишесте, сол, магданоз, екстракт от розмарин, натурален аромат.
глутен, мляко, целина
Производител | Trek’n Eat |
---|---|
Видове месо
|
Без месо |
Метод на обработка
|
Дехидратирано |
Вегетарианско
|
Да |
Без глутен
|
Не |
Гаранционен срок | 2 години |
Бар код: | 4015753341023 |
17,99 лв.
17,99 лв.
17,99 лв.
17,99 лв.
17,99 лв.
18,29 лв.
(1.64 %)
17,99 лв.
18,29 лв.
(1.64 %)
17,99 лв.
18,29 лв.
(1.64 %)
17,99 лв.
71,99 лв.
9,99 лв.
22,99 лв.
(4.35 %)
21,99 лв.
14,00 лв.
(14.36 %)
11,99 лв.
12,99 лв.
(7.7 %)
11,99 лв.
11,99 лв.
31,99 лв.
2,00 лв.
(0.5 %)
1,99 лв.
Съвети
Припомнете си 10-те принципа, които всеки природолюбител трябва да знае и уважава. Катя Балцарова ги написа за вас в днешната статия.