ForCamping s.r.o.

Сравнение

10 Сравняване

Потребителска секция

Влез

Количка

Вашата кошница е празна

Trek’n Eat Месо на тиган с макарони и зеленчуци

Дехидратирана храна

Гурме тиганът с месо за туристи с раници е вкусно основно ястие за истински ценители. Възстановете енергията си след тежък поход и все пак се насладете на чудесна храна!

Наличност

Налични
Кога ще получа стоките?

23,99 лв.

  • Безплатна доставка При поръчка над 145 лв.
  • Премиум марки Несравнимо качество и вечен стил
  • Достъпни цени Уникални оферти и ексклузивни отстъпки

Снимка

Информация за продукта

Гурме тиганът за месо за хората от гората е много близък по вкус до дивото говеждо месо. Пшенична юфка, сос от еленско месо, говеждо месо, гъби - какво повече може да иска един пътешественик? Храната може да се приготвя в контейнер за транспортиране. Храната е дехидратирана чрез сушене чрез замразяване (или замразяване). Този процес отстранява водата от храната, без да нарушава формата ѝ, и запазва полезните витамини и минерали. По този начин храната е много по-лека, но запазва първоначалната си хранителна стойност и вкус.

Приготвянето е много просто и няма да изцапате никакви съдове (освен лъжицата). Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, която прави опаковките не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислорода (който ускорява развалянето на храната), но и изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне и заоблени ъгли за удобство при пренасяне. Опаковката може да се рециклира с полиетилен. Марката Trek'n Eat се отказва от използването на палмово масло и соя, чието отглеждане натоварва прекомерно околната среда.

Основните предимства на Trek'n Eat:

  • без добавени вещества за подобряване на вкуса
  • сублимационно сушене
  • пълноценно хранене
  • разработени от диетолози и готвачи
  • фино подправяне на храната - може да се подправя
  • ниско тегло
  • рециклируеми опаковки
  • дълъг срок на съхранение (до 5 години)
  • потребление от опаковката

Метод на приготвяне:

  • Скъсайте капачката на торбичката
  • Сгънете торбичката на външната гънка, за да можете да видите докъде трябва да налеете водата вътре.
  • Залейте храната в оригиналната торбичка с 320 ml гореща вода и разбъркайте добре.
  • Затворете гърлото на торбичката (система ZipLoc), за да предотвратите излизането на аромата от храната, и изчакайте необходимото време, преди да ядете.
  • Отворете гърлото на чантата и започнете да консумирате удобно направо от чантата.
  • След като се нахраните, сплескайте торбичката и затворете гърлото (за да предотвратите изпускането на остатъци от храна), приберете торбичката обратно в раницата си и я изхвърлете в пластмасовите отпадъци, когато се върнете в цивилизован район.

Хранителни стойности:

Хранителни стойности на порция 100 g (288 g рехидратирани)
в една опаковка 170 г (490 г рехидратирани)
Калории 318 kcal 541 kcal
Мазнини 4,6 g 7,8 g
от които наситени 1,6 g 2,7 g
Въглехидрати 53,8 g 91,5 g
от които захари 6 g 10,2 g
Влакна 1,8 g 3 g
Протеин 12,8 g 21,8g
Сол 0,3 g 0,5 g

Съставки:

юфка 50% (грис от твърда пшеница, яйце, сол), сос от еленско месо (съдържа соя, мляко, пшеница), говеждо месо 7%, моркови, чушки, домати, гъби, лук, слънчогледово олио (съдържа мляко, Е551), боровинки, смърчови гъби. Нетно тегло на изсушеното месо: 11 g (еквивалентно на около 55 g прясно месо).


Алергени:

яйца, глутен, мляко, соя.

Параметри
Производител
Trek’n Eat
Тегло
170 г
Брой порции
1
Видове месо
Говеждо
Трайност
5 години
Метод на обработка
Дехидратирано
Вегетарианско
Не
Без глутен
Не
Гаранционен срок
2 години
Бар код
4015753202133
За марката

Trek'N Eat е германска компания, която за приготвянето на всяко отделно съдържание на торбичката TREK'N EAT използва поредица от трудоемки стъпки , като се започне със сложния дизайн на храната, за да се отговори не само на енергийния и хранителния състав, но и на вкуса и консистенцията.

Производството на самата храна не е никак маловажно - храната на TREK'N EAT е лиофилизирана, за да се запази възможно най-много от хранителната стойност на пресните храни. Процесът на сублимационно сушене е инструментално и енергийно интензивен етап, при който пресните съставки първо се замразяват и след това внимателно се отделят от храната при ниски температури и ниско налягане, без да се варят (което унищожава много от важните вещества в храната).
Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, което прави опаковките Trek'n Eat не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислород (който ускорява развалянето на храната), но и по-важно - изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне, заоблени ъгли за удобство при пренасяне на багаж и т.н. Опаковката може да се рециклира.

 

Повече за производителя

Други алтернативи