Trek’n Eat Пикантно задушено говеждо месо с макарони
Дехидратирана храна
Обичате ли пикантно? Пикантната говежда яхния с паста от Trek'n Eat е точно за вас. Приготвянето е лесно направо в транспортния контейнер.
Информация за продукта
Пикантната говежда яхния с паста е вкусно основно ястие за любителите на пикантната храна. Кайенският пипер и сушените люти чушки в комбинация с говеждото месо имат страхотен вкус! Тя ще засити дори истински гладните. Храната е дехидратирана чрез сушене чрез замразяване (или замразяване). Този процес отстранява водата от храната, без да нарушава формата ѝ, и запазва полезните витамини и минерали. По този начин храната е много по-лека, но запазва първоначалната си хранителна стойност и вкус.
Приготвянето е много просто и няма да изцапате никакви съдове (освен лъжицата). Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, която прави опаковките не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислорода (който ускорява развалянето на храната), но и изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне и заоблени ъгли за удобство при пренасяне. Опаковката може да се рециклира с полиетилен. Марката Trek'n Eat се отказва от използването на палмово масло и соя, чието отглеждане натоварва прекомерно околната среда.
Основните предимства на Trek'n Eat:
- без добавени вещества за подобряване на вкуса
- сублимационно сушене
- пълноценно хранене
- разработени от диетолози и готвачи
- фино подправяне на храната - може да се подправя
- ниско тегло
- рециклируеми опаковки
- дълъг срок на съхранение (до 5 години)
- потребление от опаковката
Метод на приготвяне:
- Скъсайте капачката на торбичката
- Сгънете торбичката на външната гънка, за да можете да видите докъде трябва да налеете водата вътре.
- Залейте храната в оригиналната торбичка с 320 ml гореща вода и разбъркайте добре.
- Затворете гърлото на торбичката (система ZipLoc), за да предотвратите излизането на аромата от храната, и изчакайте необходимото време, преди да ядете.
- Отворете гърлото на чантата и започнете да консумирате удобно направо от чантата.
- След като се нахраните, сплескайте торбичката и затворете гърлото (за да предотвратите изпускането на остатъци от храна), приберете торбичката обратно в раницата си и я изхвърлете в пластмасовите отпадъци, когато се върнете в цивилизован район.
Хранителни стойности:
Хранителни стойности | 100 г на порция (300 г рехидратирани) |
160 г в опаковка (480 г рехидратирани) |
Калории | 363 kcal | 582 ккал |
Мазнини | 6 g | 9,6 g |
от които наситени | 2,9 g | 4,6 g |
Въглехидрати | 59,5 g | 95,2 g |
от които захари | 9,9 g | 15,8 g |
Влакна | 12,6 g | 20,1 g |
Протеин | 15,3 g | 24,5g |
Сол | 1,7 g | 2,7 g |
Съставки:
паста 50 % (грис от твърда пшеница, яйце, сол), месен сок (съдържа соя), сгъстител, говеждо месо 8 %, червен пипер, доматени ябълки, сушени люти чушки на прах, лют червен пипер. Съдържание на изсушено месо: 12,8 g (еквивалентно на приблизително 51 g прясно месо).
Алергени:
яйца, глутен, соя.
Параметри
- Производител
- Trek’n Eat
- Тегло
- 160 г
- Брой порции
- 1
- Видове месо
- Говеждо
- Трайност
- 5 години
- Метод на обработка
- Дехидратирано
- Вегетарианско
- Не
- Без глутен
- Не
- Гаранционен срок
- 2 години
- Бар код
- 4015753202041
За марката
Trek'N Eat е германска компания, която за приготвянето на всяко отделно съдържание на торбичката TREK'N EAT използва поредица от трудоемки стъпки , като се започне със сложния дизайн на храната, за да се отговори не само на енергийния и хранителния състав, но и на вкуса и консистенцията.
Производството на самата храна не е никак маловажно - храната на TREK'N EAT е лиофилизирана, за да се запази възможно най-много от хранителната стойност на пресните храни. Процесът на сублимационно сушене е инструментално и енергийно интензивен етап, при който пресните съставки първо се замразяват и след това внимателно се отделят от храната при ниски температури и ниско налягане, без да се варят (което унищожава много от важните вещества в храната).
Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, което прави опаковките Trek'n Eat не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислород (който ускорява развалянето на храната), но и по-важно - изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне, заоблени ъгли за удобство при пренасяне на багаж и т.н. Опаковката може да се рециклира.