Как да се държим отговорно към природата
Съвети
Припомнете си 10-те принципа, които всеки природолюбител трябва да знае и уважава. Катя Балцарова ги написа за вас в днешната статия.
🖤 BLACK FRIDAY щурост! Най-доброто за излети сред природата!
🌡️ ФУНКЦИОНАЛНО БЕЛЬО – най-широката гама, изгодни цени 👕
💚 КОД: ZUWA10 -10 % на всички продукти Zulu и Warg 🐺
Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.
Пастата с хрупкаво пилешко месо, сметана и спанак е вкусна и подходяща за любителите на леката южноевропейска кухня. Можете да приготвяте храната в собствена опаковка.
Trek'N Eat е германска компания, която за приготвянето на всяко отделно съдържание на торбичката TREK'N EAT използва поредица от трудоемки стъпки , като се започне със сложния дизайн на храната, за да се отговори не само на енергийния и хранителния състав, но и на вкуса и консистенцията.
Производството на самата храна не е никак маловажно - храната на TREK'N EAT е лиофилизирана, за да се запази възможно най-много от хранителната стойност на пресните храни. Процесът на сублимационно сушене е инструментално и енергийно интензивен етап, при който пресните съставки първо се замразяват и след това внимателно се отделят от храната при ниски температури и ниско налягане, без да се варят (което унищожава много от важните вещества в храната).
Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, което прави опаковките Trek'n Eat не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислород (който ускорява развалянето на храната), но и по-важно - изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне, заоблени ъгли за удобство при пренасяне на багаж и т.н. Опаковката може да се рециклира.
Пастата с хрупкаво пилешко месо, сметана и листа от спанак е вкусна и подходяща за любителите на леката южноевропейска кухня. Можете да приготвите храната в самостоятелен контейнер и да я консумирате директно от него. Храната е подходяща и за деца.
Храната е дехидратирана чрез сушене чрез замразяване (или замразяване). Този процес отстранява водата от храната, без да нарушава формата ѝ, и запазва полезните витамини и минерали. По този начин храната е много по-лека, но запазва първоначалната си хранителна стойност и вкус.
Приготвянето е много просто и няма да изцапате никакви съдове (освен лъжицата). Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, която прави опаковките не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислорода (който ускорява развалянето на храната), но и изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне и заоблени ъгли за удобство при пренасяне. Опаковката може да се рециклира с полиетилен. Марката Trek'n Eat се отказва от използването на палмово масло и соя, чието отглеждане натоварва прекомерно околната среда.
Хранителни стойности | за 100 g суха смес |
Калории | 574 kcal |
Мазнини | 10,9 g |
от които наситени | 5,2 g |
Въглехидрати | 55,9 g |
от които захари | 9,3 g |
Влакна | 2,2 g |
Протеин | 12,5 g |
Сол | 2,9 g |
макаронени изделия 50 % (грис от твърда пшеница, яйце, сол), сметана на прах 9 %, месен сок, суроватъчен концентрат, модифицирано нишесте, малтодекстрин, пилешко месо 3 %, царевица, доматени ябълки, спанак 3 %, лук, микс от подправки (съдържа целина), сол, черен пипер, натурален аромат. Съдържание на изсушено месо: 6 g (еквивалентно на приблизително 21 g прясно месо).
яйца, глутен, мляко, целина
Производител | Trek’n Eat |
---|---|
Видове месо
|
Риба и домашни птици |
Метод на обработка
|
Дехидратирано |
Вегетарианско
|
Не |
Без глутен
|
Не |
Гаранционен срок | 2 години |
Бар код: | 4015753202089 |
17,99 лв.
17,99 лв.
17,99 лв.
17,99 лв.
17,99 лв.
18,29 лв.
(1.64 %)
17,99 лв.
17,99 лв.
17,99 лв.
7,99 лв.
2,00 лв.
(0.5 %)
от 1,99 лв.
16,99 лв.
(5.89 %)
15,99 лв.
2,00 лв.
(0.5 %)
1,99 лв.
61,99 лв.
14,00 лв.
(14.36 %)
11,99 лв.
33,99 лв.
(5.88 %)
31,99 лв.
9,99 лв.
Съвети
Припомнете си 10-те принципа, които всеки природолюбител трябва да знае и уважава. Катя Балцарова ги написа за вас в днешната статия.