Как да се държим отговорно към природата
Съвети
Припомнете си 10-те принципа, които всеки природолюбител трябва да знае и уважава. Катя Балцарова ги написа за вас в днешната статия.
🖤 BLACK FRIDAY щурост! Най-доброто за излети сред природата!
🌡️ ФУНКЦИОНАЛНО БЕЛЬО – най-широката гама, изгодни цени 👕
💚 КОД: ZUWA10 -10 % на всички продукти Zulu и Warg 🐺
Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.
Богата на калории и обилна храна Тоскански деликатес от говеждо месо с картофи и боб от Trek'n Eat е идеалният избор за ненаситни и месоядни.
Trek'N Eat е германска компания, която за приготвянето на всяко отделно съдържание на торбичката TREK'N EAT използва поредица от трудоемки стъпки , като се започне със сложния дизайн на храната, за да се отговори не само на енергийния и хранителния състав, но и на вкуса и консистенцията.
Производството на самата храна не е никак маловажно - храната на TREK'N EAT е лиофилизирана, за да се запази възможно най-много от хранителната стойност на пресните храни. Процесът на сублимационно сушене е инструментално и енергийно интензивен етап, при който пресните съставки първо се замразяват и след това внимателно се отделят от храната при ниски температури и ниско налягане, без да се варят (което унищожава много от важните вещества в храната).
Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, което прави опаковките Trek'n Eat не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислород (който ускорява развалянето на храната), но и по-важно - изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне, заоблени ъгли за удобство при пренасяне на багаж и т.н. Опаковката може да се рециклира.
Обилен обяд или вечеря за месоядните. Прецизната комбинация от съставки е приятна както на вкус, така и на външен вид. Залейте ястието с 550 мл гореща вода и сервирайте. Готовото ястие е 720 г, така че ще засити и големия гладник. Храната може да се приготвя в контейнер за транспортиране.
Храната е дехидратирана чрез сушене чрез замразяване (или замразяване). Този процес отстранява водата от храната, без да нарушава формата ѝ, и запазва полезните витамини и минерали. По този начин храната е много по-лека, но запазва първоначалната си хранителна стойност и вкус.
Приготвянето е много просто и няма да изцапате никакви съдове (освен лъжицата). Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, която прави опаковките не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислорода (който ускорява развалянето на храната), но и изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне и заоблени ъгли за удобство при пренасяне. Опаковката може да се рециклира с полиетилен. Марката Trek'n Eat се отказва от използването на палмово масло и соя, чието отглеждане натоварва прекомерно околната среда.
Хранителни стойности | на порция 100 г (424 г рехидратирани) |
в една опаковка 170 г (720 г рехидратирани) |
Калории | 340 kcal | 541 kcal |
Мазнини | 10,9 g | 18,5 g |
от които наситени | 2 g | 3,4 g |
Въглехидрати | 45,4 g | 77,2 g |
от които захари | 3,8 g | 6,5 g |
Влакна | 0,4 g | 0,7 g |
Протеин | 12,1 g | 20,6 g |
Сол | 1,6 g | 2,7 g |
картофи 28 %, плосък фасул 15 %, говеждо месо 9 %, слънчогледово олио (съдържа мляко, Е551), фава, модифицирано нишесте, картофено брашно, моркови, месен сок, подправки (съдържа целина), сол, черен пипер, сух чесън на прах, кимион, джинджифил, натурален ароматизатор. Съдържание на изсушено месо: 13,6 g (еквивалентно на приблизително 54 g прясно месо).
мляко, целина.
Производител | Trek’n Eat |
---|---|
Тегло
|
170 г |
Брой порции
|
1 |
Видове месо
|
Говеждо |
Трайност
|
5 години |
Метод на обработка
|
Дехидратирано |
Вегетарианско
|
Не |
Без глутен
|
Да |
Гаранционен срок | 2 години |
Бар код: | 4015753202027 |
21,99 лв.
21,99 лв.
21,99 лв.
21,99 лв.
21,99 лв.
21,99 лв.
21,99 лв.
21,99 лв.
78,00 лв.
76,99 лв.
7,99 лв.
2,00 лв.
(0.5 %)
1,99 лв.
61,99 лв.
9,99 лв.
12,99 лв.
(7.7 %)
11,99 лв.
от 1,99 лв.
Съвети
Припомнете си 10-те принципа, които всеки природолюбител трябва да знае и уважава. Катя Балцарова ги написа за вас в днешната статия.