Как да се държим отговорно към природата
Съвети
Припомнете си 10-те принципа, които всеки природолюбител трябва да знае и уважава. Катя Балцарова ги написа за вас в днешната статия.
🖤 BLACK FRIDAY щурост! Най-доброто за излети сред природата!
🌡️ ФУНКЦИОНАЛНО БЕЛЬО – най-широката гама, изгодни цени 👕
💚 КОД: ZUWA10 -10 % на всички продукти Zulu и Warg 🐺
Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.
Вегетарианските юфка à la Bolognese са класическата паста Болонезе във вегетариански вариант. Месото е заменено с хранителен фасул. Храната е подходяща и за деца.
Trek'N Eat е германска компания, която за приготвянето на всяко отделно съдържание на торбичката TREK'N EAT използва поредица от трудоемки стъпки , като се започне със сложния дизайн на храната, за да се отговори не само на енергийния и хранителния състав, но и на вкуса и консистенцията.
Производството на самата храна не е никак маловажно - храната на TREK'N EAT е лиофилизирана, за да се запази възможно най-много от хранителната стойност на пресните храни. Процесът на сублимационно сушене е инструментално и енергийно интензивен етап, при който пресните съставки първо се замразяват и след това внимателно се отделят от храната при ниски температури и ниско налягане, без да се варят (което унищожава много от важните вещества в храната).
Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, което прави опаковките Trek'n Eat не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислород (който ускорява развалянето на храната), но и по-важно - изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне, заоблени ъгли за удобство при пренасяне на багаж и т.н. Опаковката може да се рециклира.
Вегетарианските юфка à la Bolognese са класическата паста Болонезе във вегетариански вариант. Месото се заменя с боб от фава. Това прави ястието питателно и засищащо. Месоядните няма да разберат разликата. Можете да приготвите храната в самостоятелен контейнер и да я консумирате директно от него. Храната е подходяща и за деца.
Храната е дехидратирана чрез сушене чрез замразяване (или замразяване). Този процес отстранява водата от храната, без да нарушава формата ѝ, и запазва полезните витамини и минерали. По този начин храната е много по-лека, но запазва първоначалната си хранителна стойност и вкус.
Приготвянето е много просто и няма да изцапате никакви съдове (освен лъжицата). Марката Trek'n Eat разполага с най-модерната технология за опаковане в индустрията, която прави опаковките не само изключително издръжливи и непроницаеми за кислорода (който ускорява развалянето на храната), но и изключително лесни за употреба - с лазерна перфорация, плоско дъно, възможност за повторно затваряне и заоблени ъгли за удобство при пренасяне. Опаковката може да се рециклира с полиетилен. Марката Trek'n Eat се отказва от използването на палмово масло и соя, чието отглеждане натоварва прекомерно околната среда.
Хранителни стойности | за 100 g суха смес |
Калории | 672 kcal |
Мазнини | 8,9 g |
от които наситени | 0,9 g |
Въглехидрати | 58,7 g |
от които захари | 9,3 g |
Влакна | 1,6 g |
Протеин | 11,8 g |
Сол | 2,4 g |
макаронени изделия 50 % (грис от твърда пшеница, яйце, сол), сушени домати на прах, фава, слънчогледово олио (съдържа мляко, Е551), месен сок, картофи на прах, лук, доматено пюре, малтодекстрин, микс от подправки (съдържа целина), лук, сушен чесън на прах, черен пипер, екстракт от розмарин, натурален ароматизатор (съдържа мляко).
яйца, глутен, мляко, целина
Производител | Trek’n Eat |
---|---|
Видове месо
|
Без месо |
Метод на обработка
|
Дехидратирано |
Вид кухня
|
Италианска |
Вегетарианско
|
Да |
Без глутен
|
Не |
Гаранционен срок | 2 години |
Бар код: | 4015753404285 |
16,99 лв.
16,99 лв.
16,99 лв.
16,99 лв.
16,99 лв.
16,99 лв.
16,99 лв.
16,99 лв.
9,99 лв.
71,99 лв.
2,00 лв.
(0.5 %)
1,99 лв.
2,00 лв.
(0.5 %)
1,99 лв.
65,99 лв.
31,99 лв.
9,99 лв.
16,99 лв.
(5.89 %)
15,99 лв.
Съвети
Припомнете си 10-те принципа, които всеки природолюбител трябва да знае и уважава. Катя Балцарова ги написа за вас в днешната статия.