Как да се държим отговорно към природата
Съвети
Припомнете си 10-те принципа, които всеки природолюбител трябва да знае и уважава. Катя Балцарова ги написа за вас в днешната статия.
🏷️ Код SOFT15: -15% на облекло 🐑
🎁 Идеи за подаръци: Най-добрият избор за любителите на природата.🎄
💚 КОД: ZUWA10 -10 % на всички продукти Zulu и Warg 🐺
Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.
Вкусното джърки от говеждо месо от Indiana Jerky ще зарадва всеки гастроном.
Indiana Beef Jerky е сушено месо приготвено по стара индианска рецепти с помощта най-новите технологии, адаптирани към вкусовите предпочитания на европейците. Indiana Beef Jerky е здравословна закуска, богата на протеини, с ниско съдържание на холестерол и много ниско съдържание на мазнини. Indiana Beef Jerky съдържа по-здравословния калиев хлорид (вместо натриев хлорид познат ни като готварска сол), който не натоварва излишно човешкия организъм с натрий.
Indiana Jerky е сушено месо, приготвено по стари рецепти с помощта на най-новите технологии. Говеждото джерки е здравословна закуска, богата на протеини. Джерки съдържа иновативен вид сол К-сол, която не натоварва отрицателно човешкия организъм.100 г джерки се равняват на 240 г от най-обещаващите сурови меса. Минималният срок на годност е 12 месеца. Вътре в торбичката ще намерите удобна клечка за зъби.
Състав: месо, сол, сол от Мъртво море, захар, соев протеинов хидролизат, екстракт от мая, винен оцет, оцветител: карамел, декстроза, черен пипер, малтодекстрин, чесън, ароматизатор, пушилен ароматизатор, консервант: натриев нитрит
Алергени: соя
Хранителни стойности | 25 g |
Енергийна стойност | 254 kJ |
Въглехидрати | 0,25 g |
от които захари | 0,025 g |
Протеин | 12,5 g |
Мазнини | 1 g |
от които наситени | 0,4 g |
Сол | 0,35 g |
Производител | Indiana Jerky |
---|---|
Тегло
|
25 г |
Гаранционен срок | 2 години |
Код на продукта | 76011316 |
Бар код: | 8594055300069 |
5,99 лв.
5,99 лв.
5,99 лв.
5,99 лв.
5,99 лв.
6,00 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.
Съвети
Припомнете си 10-те принципа, които всеки природолюбител трябва да знае и уважава. Катя Балцарова ги написа за вас в днешната статия.