Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Indiana Jerky Steak Bar Original 20g

Сушено месо

Вкусното месо Steak Bar Original 20g от Indiana Jerky ще зарадва всеки гастроном.

Налични Кога ще получа стоката?
4,99 лв.
  • 100% оригинални продукти
  • Безплатна доставка за поръчки на стойност над 145 лв.
  • Нашите клиенти ни препоръчват

Информация за продукта

Indiana Beef Jerky е сушено месо приготвено по стара индианска рецепти с помощта най-новите технологии, адаптирани към вкусовите предпочитания на европейците. Indiana Beef Jerky е здравословна закуска, богата на протеини, с ниско съдържание на холестерол и много ниско съдържание на мазнини. Indiana Beef Jerky съдържа по-здравословния калиев хлорид (вместо натриев хлорид познат ни като готварска сол), който не натоварва излишно човешкия организъм с натрий.

 

Повече за марката

Приготвянето на говежда пържола е алхимия. Не е по-различно и със сушеното барче Steak Bar Original 20g. Всяко парче постна пържола се изсушава внимателно от майстора, за да запази естествения си вкус, сочност и еластичност. Накрая той ще я консумира с дим от буково дърво. Така се създава протеинова закуска с типичния за Indiana Jerky вкус на Indiana Jerky, която ви зарежда с енергия.100 г Steak Bar се създават чрез изсушаване на 209 г сурово месо.

Основни предимства на Indiana Jerky 20 g:

  • ниско съдържание на мазнини (1 g в 20 g от продукта) и свързаното с това ниско съдържание на холестерол
  • високо съдържание на протеини
  • хранителна добавка
  • за пряко потребление
  • страхотен вкус
  • винаги под ръка
  • изработени от суровини с най-високо качество

Съставки: говеждо месо 77%, овлажнител: глицерол, колаген, морска сол, смес от подправки, естествен аромат.

За 100 g продукт се използват 209 g сурово месо.

Как се суши Jerky?

  1. Качествените парчета месо се почистват от тлъстините и сухожилията и се нарязват на тънки филийки.
  2. Месото се маринова в "маслото" по тайна рецепта.
  3. След това се поставя ръчно върху решетките.
  4. Парчетата месо се сушат при различни температури в продължение на няколко часа и накрая се опушват по естествен начин с дим.
  5. Следва машинно нарязване, претегляне на вибрираща везна, разделяне в торби с кислороден абсорбер и накрая опаковане в защитна атмосфера. Накрая джерките преминават през изходящ контрол и торбите се сглобяват в дисплеи и кашони. Целият процес е под постоянен ветеринарен контрол.

Как се суши Jerky?

Бар за пържоли с говеждо джерки 100g 25g * GDA 25g **
Енергийна стойност в kJ 1409 352 4%
Енергийна стойност в kcal 336 84 4%
Мазнини в g 2,5 0,6 1%
от които наситени в g 0,8 0,2 1%
Въглехидрати в g 25,5 6,4 2%
от които захари в g <0,5 <0,5 0%
Протеин в g 52,1 13 26%
Сол в g 3,4 0,9 14%

* 1 порция; ** референтен прием за средностатистически възрастен

Параметри

Производител Indiana Jerky
Тегло
20 г
Видове месо
Говеждо
Гаранционен срок 2 години
Бар код: 8594055301271