ForCamping s.r.o.

Сравнение

10 Сравняване

Потребителска секция

Влез

Количка

Вашата кошница е празна
Към сравнението могат да бъдат добавени максимално 10 продукти. Преминете към сравнението

Mountain house

Mountain House използва метода на вакумно замразяване, известен още като лиофилизация за приготвяне на храна. Целта на метода е да се извлече възможно най-много вода от храната чрез процеса на замразяване, като същевременно се запазят вкусът, ароматът, текстурата, съдържанието на хранителни вещества и достатъчната хранителна стойност. Различава се от обикновената дехидратация (изсушаване). Освен това,, Mountain House разчита на факта, че храната първо е напълно сварена, след това преминава процеса на лиофилизация Този метод е по-труден за изпълнение, но обикновено дава по-вкусен резултат, отколкото простото смесване на отделните замразени съставки. Лиофилизираните храни имат срок на годност до 30 години и са леки и удобни за съхранение. Порциите обикновено тежат от 110 до 190 g.

Продукти

В секцията няма продукти.